Voiton päivä. Oletko koskaan tuntenut itsesi täydelliseksi voittajaksi, ja ihan joka asiassa yhtäaikaa.VOITAT kilpailussa työpaikan, VOITAT rakkaudessa (lue:seksiä sopivasti ),VOITAT lapset kotitöitä tekemään, VOITTOISA perhe-elämä rulaa ja hallitset kaikkia elämäsi osa-alueita suurinpiirtein.VOITAT painonhallinnassa jääkapin houkutuksia vastaan . Pitkään haaveissa ollut asunnonvaihto on ihan näpeissä. On draivia ja touhua, sitten vielä arpaonni suosii ja VOITATKIN OIKEASTI jotain. Olen senverran Elsa, että rehellinen arvontaVOITTOKIN kohdalle osuessaan menee sivu suun. Ja todettakoon että pettymyksen summa on vakio.

Mies karkasi lauantaisiivousta nuorimmaisen kanssa autoliikkeen avajaisiin, ( ilmainen tukanleikkuu avajaishoukuttimena perheen pikkuisille, hernekeittoa ja polaroidikuva lapsista " Hummerin " kyydissä). Ja niitä arpajaisia ja arvontoja. Ja missit ja laulajat ja entiset missit ojentelemassa voittoja. Mies ja lapsi voittivat kuin voittivatkin kauneudenhoitolahjakortin, ihan hakivat sen stagelta, tapaus videoitiin ja haastateltiin oikein mikrofoonien ja viideotykkien ja laajakankaiden kanssa. Mies siinä kertomaan että vaimo kun on niin ruma,  saa hieman kaunistusta itselleen. Olin ihan oikeasti iloinen. Varasin ajan ja eikun odottelemaan kauneuspäivää. Pieniä pettymyksiä ja hammastenkiristelyä oli jo tullut matkan varrella VOITTOISAN jakson jälkeen; yhdeksän vuoden työura päättyi ilman kakkukahvia ja hyvästejä, asunto jota ajattelit olikin kauhea, mies kieltäytyy kaikesta (hm.) yhteistyöstä, lapset kieltäytyvät kaikesta ja kauneusfirma menee konkurssiin. Mies kerrankin topakoituu vaimon pettymyksen edessä ja viedessään autoa huoltoon,  ilmoittaa tyytymättömyytensä siihen ettei vaimosta tulekaan kaunista,  ja että se on oikeastaan autoliikkeenkin vika. Miehelle pahoitellaan asiaa ja hän ottaa KORVAAVAN tuotteen vastaan iloisena ja soittaa tuotapikaa vaimolle että tämä sai korvaavia tuotteita TUPLAHINNALLA kasvohoitoon nähden. Ikävän syyssään vallitessa ja rankan työpäivän loputtua kiiruhdan kotiin katsomaan suurta tuotepakkausta, kädet täristen kuin lapsi jouluaattoa odottaen. Pöydällä makaa kaksi tuoksuöljyä ja hieno kosmetiikkalaukku merkkituotteineen. Avaan laatikon ja kas, kas jopas pitäisi alkaa karvan kasvaa ja parranajon tuntua mukavalta, kuoriakin voi ja öljytä ihon pintaa pehmeäksi-parranajon jälkeen. Mies kehtaa kertoa että otti paketin ja kiitteli siitä ja sanoi NAISAUTOMYYJÄLLE vaimon varmaan ilahtuvan.

Minä soitin samantien NAISAUTOMYYJÄLLE,  ulvoin (kaikki ) pettymykseni. Sihisin ettei tähän riitä, että  hän toimittaa minulle ilmaiseksi kaivinkoneen, jolla voin kaivaa kuopan miehelleni vaan ohessa tulee olla KORVAAVA tuote ja hän lusikoon puolestani  linnassa osallisuudesta murhaan.

Lupasi huomenna ottaa yhteyttä.Oli oikein ystävällinen.

Tunsin sittenkin oloni VOITTAJAKSI.